Horecaflex Werving & Selectie

BESPAAR TIJD, KRIJG KWALITEIT

VOOR VAST EN TIJDELIJK PERSONEEL

Horeca Flex is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel in de horeca. We beschikken over een groot netwerkt in de branche. Groeit de economie, dan zijn er juist weinig sollicitanten en zult u veel tijd moeten steken in het vínden van geschikte kandidaten, in plaats van het selecteren. Wanneer de economie krimpt, is het aanbod van werkzoekenden vaak hoog. Dit betekent dat u veel sollicitaties moet afhandelen en maar moet afwachten of de juiste kandidaat er wel tussen zit. Altijd een tijdrovende klus dus. Horeca Flex neemt al het werk uit handen tegen zeer redelijke tarieven.

PROFESSIONELE WERVING EN SELECTIE

Als u werving en selectie aan Horeca Flex overlaat bespaart u veel tijd op het lezen en beoordelen van CV’s. Wij zorgen ervoor dat CV’s worden beoordeeld, sollicitatiegesprekken worden gevoerd, referenties worden gecheckt en dat alle correspondentie wordt afgehandeld.

MEER WETEN? BEL ONS!
Horecaflex Werving & Selectie

KENNERS VAN HET MKB

Door onze jarenlange ervaring in arbeidsmarktdienstverlening in de horeca en MKB, weten we waar werkgevers en werknemers naar zoeken en waar ze elkaar in kunnen vinden. We beschikken ook over een groot netwerk vakmensen in deze specifieke branches.

DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

Naast een goede afstemming van eisen, opleiding en werkervaring kijken we naar details waarmee de keuze verder verfijnd wordt. Als u op zoek bent naar goed gekwalificeerd personeel op vaste, tijdelijke of freelance basis dan kan Horeca Flex u met zekerheid verder helpen.

Horecaflex Werving & Selectie