Horeca Flex Payroll

VOOR ONDERNEMERS MET PERSONEEL

PAYROLLDIENSTEN OP MAAT

Het personeel dat bij u werkt is dan in dienst bij ons. U bepaalt zelf wie u aanneemt en met wie u wilt werken. Payroll koppelt personeelsbeleid als het ware los van ondernemerschap. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aanleveren van de gewerkte uren van uw medewerkers. U heeft dan niet de beslommeringen van een personeels- en salarisadministratie. Hierdoor krijgt u meer armslag voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

MEER WETEN? BEL ONS!

HORECA PAYROLLING:
ZO WERKT HET!

U kunt ervoor kiezen om zowel uw huidige, nieuwe als tijdelijke werknemers bij ons op de payroll te zetten. Al uw personeel kan dan rekenen op continuïteit, goede arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO’s voor Horeca en Catering en een correcte en tijdige uitbetaling van loon en vergoedingen. Deze taak nemen wij al jarenlang met veel verantwoordelijkheid op ons. En u kunt rekenen op tevreden en bekwaam personeel. Door gebruik te maken van onze payrolldiensten kunt u uw personeel bovendien flexibeler inzetten waardoor u sneller in kunt spelen op een veranderende markt.

HORECA PAYROLL:
DE VOORDELEN!

Door schaalvergroting en expertise kunnen wij uw personeelsadministratie én het arbeidsrechtelijk risico tegen scherpe payroll tarieven overnemen. U bespaart met payroll zodoende op de kosten van uw eigen administratie, accountantskosten, Arbokosten en ziektekosten. U heeft met payroll in principe geen personeel meer in dienst dus kunt u uw ziektekostenverzekering en Arbodienst opzeggen. In plaats van rekening te moeten houden met allerlei personele kosten, verplichtingen en afdrachten weet u met payroll vooraf precies waar u aan toe bent. U betaalt vaste payroll tarieven waarvoor u wekelijks een factuur ontvangt.

OP DE PAYROLL BIJ ONS

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

Wanneer je werkt bij een horecabedrijf dat het werkgeverschap heeft ondergebracht bij ons, dan kom je bij ons op de payroll. Wij zorgen er dan voor dat alles keurig en tijdig geregeld wordt, wat te maken heeft met je dienstverband, salaris, pensioen, vakantiegeld en –dagen, vergoedingen en betalingen. Sta je bij ons op de payroll, dan gelden voor jou dezelfde CAO en arbeidsvoorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst bent. Dat betekent dus ondermeer ook dat je bij ons ook je pensioen opbouwt. Dat maak ons uniek en iedereen tevreden!

Horeca Flex Payroll