Horeca Flex ZZP Bemiddeling

VOOR OPDRACHTGEVERS EN ZZP-ERS

Bemiddeling werkt bij Horeca Flex aan twee kanten. Wij helpen niet alleen opdrachtgevers aan vakkundig personeel, maar koppelen ook ZZP-ers aan projecten of aan andere ZZP-ers. In de horeca zijn ZZP-ers niet meer weg te denken. Denk aan zelfstandig werkende koks en party-managers. Door Horeca Flex in te schakelen zijn ZZP-ers zelf minder tijd kwijt aan het vinden van opdrachten en kunnen ze zich richten op hun eigen vak.

PROFESSIONELE VAKLIEDEN

Wij beschikken over een groot bestand professionele vaklieden in alle ‘soorten en maten’ en kunnen daarmee direct voorzien in de behoefte van bekwaam personeel. Onze HR intermediairs, zelf afkomstig uit de branche, zijn ook regelmatig op de werkvloer te vinden om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van projecten.

Horeca Flex ZZP Bemiddeling

ARBEIDSBEMIDDELING DIE WERKT

MET PERSOONLIJKE BETROKKENHEID

Horeca Flex is reeds lange tijd een succesvolle organisatie voor arbeidsbemiddeling, gespecialiseerd in de gastvrijheidssector. Kennis van alle ins en outs van de branche is een vereiste om zowel werkzoekenden als opdrachtgevers optimaal te bedienen. Die kennis is bij Horeca Flex ruimschoots aanwezig, evenals persoonlijke betrokkenheid.

MEER WETEN? BEL ONS!